KAMzaKRÁSOU: Súťaž o luxusnú kozmetiku Image Skincare v hodnote 165 €

Výherný balíček bude obsahovať:

  • The Max stem cell facial cleanser  Jemný čistiaci pleťový gél na každodenné použitie bez obsahu kyselín, sulfátov a parabénov vyvažuje a optimalizuje pH pokožky. Technológia obohatená o rastlinné kmeňové bunky a rastlinné výťažky vyživuje pokožku a pomáha ju chrániť pred škodlivými látkami, ktoré sa nachádzajú v prostredí.
  • Ageless Total Pure Hyaluronic Filler – Toto sérum s obsahom šiestich foriem kyseliny hyalurónovej pôsobí ako špongia, ktorá do seba vtiahne hydratáciu. Koncentrovaná esencia s obsahom vitamínov A, C, E a silnou zmesou rastlinných antioxidantov vrátane extraktu zo zeleného čaju a echinacey znižuje výskyt známok starnutia, akými sú jemné vrásky a vysúšanie. Výťažok z medvedice lekárskej prirodzene zanecháva pleť žiarivejšou.
  • Prevention+ daily tinted moisturizer SPF 30+ – Denný hydratačný tónovací krém so širokospektrálnou vysokou UVA/UVB ochranou pred slnkom dodáva pleti jednotnejší tón a zdravý lesk. Obsahuje novú generáciu zmesi antioxidantov, ktoré znižujú škodlivé účinky slnka a prostredia tým, že zachytávajú voľné radikály.

Súťaž končí: 16.12.2018

CHCEM SÚŤAŽIŤ

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: www.kamzakrasou.sk