RádioExpres: 3000 € za 1 SMS

Výherný telefonát ťa môže zastihnúť kdekoľvek. Cestou z práce, v práci alebo pri nákupoch. Naozaj kdekoľvek! Buď preto pripravený – stačí dvihnúť telefón so správnym heslom platným pre konkrétny hrací deň a výhra je tvoja. Držíme vám všetkým palce!

Pošli SMS s textom EXPRES na 7779.

Je to úplne jednoduché:
  1. Pred každým žrebovaním pošli SMS s textom EXPRES na číslo 7779
  2. Ak ti zavoláme, dvihni hovor do 10-tich sekúnd a zreteľne vyslov heslo platné pre konkrétny hrací deň, ktoré bolo vyhlásené vo vysielaní Rádia Expres bezprostredne po vyžrebovaní výhercu predchádzajúceho hracieho dňa alebo je uverejnené na www.expres.sk a výhra je tvoja!
  3. Ak nedvihneš hovor v časovom limite so správnym heslom platným pre konkrétny hrací deň alebo nezopakuješ heslo bezprostredne po výzve moderátora, nevyhrávaš (podrobné pravidlá nájdeš v štatúte súťaže).
  4. Žrebuje sa každý pracovný deň vždy po 15:00 hod. zo všetkých platných SMS, ktoré boli doručené od posledného žrebovania.
  5. Zaslaním SMS získavaš zľavu na nákup tovaru Rádia Expres na stránke www.eshop.expres.sk, ktorú si môžeš uplatniť prostredníctvom kódu z odpovednej SMS.

CHCEM SÚŤAŽIŤ

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: www.expres.sk