digitalportal.sk: Novoročná súťaž o fotomobil ASUS ZenFone 5!

V spolupráci s našim partnerom, spoločnosťou ASUS, sme si pripravili pre našich čitateľov novoročnú súťaž o skvelú cenu – fotomobil ASUS ZenFone 5! Vyhrať smartfón je pritom veľmi jednoduché, stačí sa zapojiť a mať šťastie.

Už je to tu opäť, je tu naša, tentoraz šesťtýždňová súťaž. Je čas opäť zasúťažiť si a skúsiť šťastie vyhrať vecné ceny! DigitalPortal.sk publikuje pravidelne množstvo kvalitných recenzií, články z oblastí trendy, reportáže aj návody. Stále je čo zlepšovať a nových redaktorov stále hľadáme (info na info zavináč digitalportal.sk). Tešíme sa tiež priazni čitateľov, zapojiť sa do súťaže je však veľmi jednoduché.

Štart a koniec súťaže: 14.01.2019 – 24.02.2019 (23:59 h), trvanie 6 týždňov

Cena v súťaži:
V hre je fotomobil ASUS ZenFone 5, ktorý venovala taiwanská spoločnosť ASUS. Hardvérovým základom je osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 636, taktovaný na 1,8 GHz. Doplnený je o 4GB operačnú pamäť a 64GB vnútorné úložisko. Pre používateľa je k dispozícii aj hybridný slot (má na výber – dve nano SIM karty, alebo jedna nano SIM karta plus microSD pamäťová karta).

O zobrazenie sa stará 6,2“ IPS LCD displej s rozlíšením 2246×1080 pixelov (pomerom strán 19:9) a úzkymi rámčekmi. Je tu aj výrez, kde sa ukrýva predný 8 MPx fotoaparát. Doplnený je o duálny zadný, 12+8 MPx, ktorý podporuje aj AI pre rozoznávanie scén. Telefón používa najnovší operačný systém Android 9 Pie s nadstavbou ZenUI. Pre úplnosť dodávame, že podporuje 4G sieť na oboch SIM kartách súčasne, poteší aj podpora VoLTE (volanie cez 4G sieť).

O napájanie sa stará vstavaná 3300 mAh batéria, k dispozícii sú navigačné technológie GPS, GLONASS, BeiDou (BDS) a Galileo. O komunikáciu sa stará potom duálna Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth v5.0 a NFC. Telefón má tiež 3,5 mm audio jack a moderný USB-C konektor na nabíjanie. Pokiaľ ide o biometrické zabezpečenie, to je zabezpečené cez PIN kód, odomykací vzor, snímač odtlačkov prstav na zadnej strane a zároveň aj cez rozpoznanie tváre.

Páči sa vám naša súťaž? Nezabudnite ju zdieľať ?

Do súťaže sa zapojíte vyplnením krátkeho formulára.

Ako sa dá zvýšiť šanca na výhru?

Je to jednoduché, stačí sa pridať medzi fanúšikov na facebooku, dať „like“ a zdieľať článok. Nie je to podmienka, avšak v prípade losovania budeme týchto súťažiacich v súťaži počítať viackrát, čo zvyšuje ich šancu na výhru. Dôležitým faktom je, že aktivity na Facebooku len zvyšujú šancu vyhrať – zapojiť sa do súťaže cez formulár je nutné; bez nej nemôžete súťažiť.

Súťaž končí: 24.02.2019 (23:59 h)

CHCEM SÚŤAŽIŤ

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: digitalportal.sk