mamatata.sk: SÚŤAŽ – Vincentka je vhodná aj pre deti – Vyhrajte kazetu Vincentky či knižný triler Budinka :)

Nosové spreje Vincentka majú verziu aj pre dojčatá

Obľúbená minerálna voda Vincentka je vhodná aj pre deti a tehotné ženy, aj keď v druhom prípade je lepšie poradiť sa o dávkovaní s lekárom. Akciová spoločnosť Vincentka, ktorá ako jediná má práva na plnenie Vincentky do obalov, pravidelne  absolvuje zdĺhavý proces recertifikácie svojich výrobkov tak, aby vyhovovali náročnej európskej legislatíve. Informuje o tom riaditeľ spoločnosti Vincentka, a. s., Ján Šumšal.

S minerálkou Vincentkou teraz pomáha paletizačný robot Vincent

Vincentka nedávno oslávila 20.výročie obnovenia plnenia tejto minerálnej vody do fliaš. V septembri 2018 sa konal deň otvorených dverí, na ktorý prišlo viac ako 2000 návštevníkov, z toho asi 500 detí. Tie potešil aj nový maskot firmy, ktorým je plyšová hračka dinosaura. Za účasti návštevníkov pritom pokrstili nového výkonného paletizačného robota Vincenta.

„Vincentka, a.s., vyrába dva typy nosných sprejov VINCENTKA NOSOVÝ SPREJ JUNIOR 0+ a pre staršie deti VINCENTKA NOSOVÝ SPREJ STANDARD. Ide o čisto prírodné produkty.Podľa európskej legislatívy sa pri všetkých baleniach minerálnej vody Vincentka už nesmie používať prívlastok „liečivá“. Napriek tomu, že sme museli tieto údaje z etikiet odstrániť, Vincentka niekedy nazývaná aj „liek starých materí“nestratila nič zo svojich stáročiami overených účinkov. Okrem balenej vody Vincentka a sprejov je mimoriadne obľúbená aj koncentrovaná Vincentka Nasalis, ktorá je určená na preplachovanie nosných dutín a nosohltanu. Používa sa aj pri predoperačnej príprave,“ konštatoval J.Šumšal.

Odpovedz na súťažnú otázku a si v hre.

CHCEM SÚŤAŽIŤ

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: www.mamatata.sk