RYBA Košice: Okamžitá výhra 2019 – Duopack Marinované výrobky

Vo vašom nákupnom košíku nesmú chýbať Lahôdkové zavináče alebo Zavináče v majonézovom náleve ? Kúpte si „dva v jednom“ a hľadajte výhernú etiketu pod viečkom výrobku. Súťažiť sa oplatí!

Prajeme Vám veľa šťastia. 🙂

Súťažné duopacky nájdete v sieťach predajní Fresh, M+M potraviny.

Lahôdkové zavináče, 230g

Obľúbená pochúťka pre všetkých, ktorí obľubujú kyslú chuť marinovaných sleďových filiet. Ide o ručnú výrobu a tradičnú pôvodnú receptúru.  Obsahuje prírodné enzýmy.

Zavináče v majonézovom náleve, 230g

Kyslastá chuť marinovaných sleďových filiet a jemne lahodná chuť majonézovej omáčky vytvára celkovú chuť tohto obľúbeného produktu. Obsahuje prírodné enzýmy.

 

Základným princípom súťaže je zakúpenie duopacku Lahôdkových zavináčov a Zavináčov v majonézovom náleve 2x 230g, ktorý bude označený upútavkou na súťaž, kde je spomenutá výhra, ako aj upozornenie na výhernú etiketu, ktorá je umiestnená na spodnej časti viečka zbaleného výrobku. Výherné viečka budú priebežne pod dohľadom organizátora súťaže umiestňované počas trvania súťaže od 11.02.2019 – 03.05.2019 na vyššie uvedené náhodné výrobky. Neoznačené viečka nevyhrávajú.

Výherné viečka obsahujú okrem označenia výhry aj tel. číslo 0917 178 420 – na marketingové oddelenie, kde si výhercovia svoju výhru môžu nahlásiť a po overení pravosti výherného viečka si môžu dohodnúť spôsob doručenia, resp. odovzdania výhry. Súťaž pre spotrebiteľa trvá do nájdenia všetkých výhier, najneskôr však do 13.05.2019.

Súťaž končí: 13.05.2019

CHCEM SÚŤAŽIŤ

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: www.ryba.sk