ANTIK Telecom s.r.o.: ??Objednajte si Prémiový balík od ANTIKu a vyhrajte zájazd do Paríža! ? ALEBO sa zapojte do súťaže na Facebooku

Každý zákazník ANTIK Telecom s.r.o., ktorý si od 1.1.2019 objednal platený Prémiový balík, (t.j. nezískal ho v akcii zadarmo, ale za neho platí mesačný poplatok), je automaticky zaradený do žrebovania o skvelé ceny spomenuté nižšie.

Aby sa do súťaže mohli zapojiť aj tí, ktorí už Prémiový balík majú, môžu sa súťaže zúčastniť tiež, pretože, do žrebovania zahrnieme tiež každého, kto na našom Facebooku pod súťažný obrázok do komentu napíše odpoveď na otázku: V akom TV balíku od ANTIKu sa nachádzajú TV programy NOVA SPORT 1 a 2 v HD + do komentára tiež označí osobu, s ktorou by v prípade výhry šiel na zápas Paris St. Germain vs Dijon do Paríža! Zápas je naplánovaný na 19.5.2019 (nedeľa).

Ceny:

  1. Cena: Zájazd do Paríža pre 2 osoby, letecky z Budapešti (letenky, ubytovanie, transfer z letiska na hotel a pri odchode z hotela na letisko, vstupenky na futbalový zápas Paris St. Germain vs DIJON) – možnosť vidieť Neymara, Buffona a samozrejme krásy mesta Paríž.
  2. Cena: STB Mini 3 + Prémiový balík 1 rok
  3. Cena: Prémiový balík 2 roky
  4. Cena: Prémiový balík 1 rok
  5. Cena: Komplet služby free na 3 mesiace (internet + základný balík)

Žrebovanie prebehne 16.4.2019.

Víťaza oznámime verejne na Facebooku a tiež ho budeme osobne kontaktovať.
Zažite hviezdy ako Neymar, Buffon a iných + niekto to zažije naživo priamo v Paríži!

Držíme palce a veríme, že Vás aj v prípade, že nevyhráte, poteší opäť bohatšia ponuka športových TV kanálov v ANTIKU.

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: www.antik.sk

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU        SLEDUJTE NÁS NA INSTAGRAME