RTVS: Súťaž o mobilný telefón SAMSUNG A7

Hľadáme názov relácie Rádia Regina pre mladých a pre všetkých!

Práve váš nápad sa môže stať súčasťou nášho vysielania a zapíšete sa tak do rozhlasovej histórie.

Sme presvedčení, že to dokážete, a tak sme sa rozhodli, že to urobíme formou súťaže.

Vymyslite výstižný a mladými ľuďmi akceptovateľný názov relácie, ktorá bude určená pre mladých a pre všetkých poslucháčov Rádia Regina Západ, Rádia Regina Stred a Rádia Regina Východ a vyhrajte mobilný telefón SAMSUNG A7.

Relácia bude pre mladých a o mladých. Ale samozrejme je určená aj pre tých, ktorí im chcú porozumieť, pomôcť či poradiť. Budeme sa v nej venovať témam vážnym ale aj tým zábavnejším.

Budeme hľadať odpovede na otázky: Prečo mi nik nerozumie? Naši sa rozvádzajú. Môžem za to ja? Nik sa ma nepýta, či s tým súhlasím… Nevyhneme sa ani tabuizovaným témam prvých lások a prvého sexu. Preskúmame šance a možnosti pri výbere strednej či vysokej školy. Samozrejme nesmú chýbať témy späté s hudbou, street aktvitami a adrenalínom. Pridáme rady a názory, ako urobiť z nedostatkov svoje prednosti. Pohľadáme inšpiratívnych ľudí, ale aj tých, ktorí majú trápenia a pokúsime sa pomôcť… Toto všetko je len zlomok toho, čo v relácii nájdete.

Nápady sú, tém je mnoho, chýba už len názov. Pošlite nám ho prostredníctvom e-mailovej adresy nazov@rtvs.sk a nezabudnite do predmetu napísať heslo “NÁZOV RELÁCIE“, do mailu uviesť meno a priezvisko, adresu a vaše telefónne číslo. Spolu môže každý účastník súťaže poslať maximálne 5 návrhov.

Zo zaslaných návrhov názvu relácie vyberie päťčlenná rozhlasová porota ten, ktorý bude reprezentovať novú reláciu.

Do súťaže sa môžu zapojiť všetci poslucháči a diváci RTVS, ktorí pošlú svoj návrh názvu novej relácie do 23.4.2019.

Meno výhercu telefónu SAMSUNG A7 sa dozviete 29. apríla 2019.

Už teraz sa tešíme na vaše návrhy.

Súťaž končí: 23.04.2019

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže:reginazapad.rtvs.sk

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU        SLEDUJTE NÁS NA INSTAGRAME