Nestlé: Kúp Tekutý bujón a 4 akékoľvek výrobky MAGGI a vyhraj pobyt v Grant Hotel Praha Tatranská Lomnica**** a ďalšie ceny

Súťaž prebieha v období od 28. 05. do 01. 07. 2019 vo všetkých prevádzkach obchodného reťazca TESCO na území Slovenskej republiky.

Spotrebiteľ sa do súťaže zapojí tak, že v období konania a na mieste konania súťaže jednorázovo kúpi aspoň jeden Tekutý bujón (slepačí alebo hovädzí) spolu s akýmikoľvek 4 výrobkami Maggi a uschová si doklad o tomto súťažnom nákupe. Spotrebiteľ je povinný si uschovať všetky doklady o vykonaní súťažného nákupu, s ktorými sa zúčastnil súťaže, a to počas celého obdobia trvania súťaže. Predloženie účteniek bude usporiadateľ, resp. organizátor v prípade výhry vyžadovať po skončení súťaže.
Následne zašle súťažnú SMS správu v tvare MAGGI (medzera) KÓDZDOKLADU (medzera) DÁTUMNÁKUPU (medzera) ČASNÁKUPU na telefónne číslo 6664.
(Kódom sa rozumejú posledné 4 čísla kódu z dokladu.)
Z každého telefónneho čísla možno zaslať maximálne 5 SMS za deň. Cena súťažnej SMS je 0,20€ s DPH.
Príklad súťažnej SMS: MAGGI 1605 0843 0132

VÝHRY
Do súťaže sú vložené nasledovné výhry:
• 1x poukaz na pobyt, v Grant Hotel Praha Tatranská Lomnica****, poukaz pre 2 osoby na 2 noci, hodnota poukazu je 332€ s polpenziou a 3hod. vstupom do wellness pre dve osoby, platnosť poukazu je do 20. 12. 2019, bez dopravy, výhra bude odoslaná doporučene poštou.
• 5x doska na krájanie s miskami Continenta
• 25x nákupná taška Reisenthel Easybuyshoppingbag Dots

Súťaž končí: 01.07.2019

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: www.nestle.sk