SME: Vyhrajte telefón, letný pobyt či kozmetiku

1 x Huawei P30 – smartfón a luxusný doplnok v jednom

Vďaka smartfónu Huawei budete v okamihu stredobodom pozornosti. Novinka Huawei P30 nevyniká „len“ modernými technologickými vychytávkami ako sú napríklad trojitý fotoaparát či umelá inteligencia, ktorá dokáže vypočítať kalorickú hodnotu jedla na základe fotografie, senzor odtlačku prsta v displeji či rýchle nabíjanie.

Na prvý pohľad zaujme najmä elegantným dizajnom, ktorý v každom používateľovi zintenzívni pocit výnimočnosti.

Obzvlášť vynikne v prevedení Breathing Crystal, ktoré mení farbu podľa dopadu svetla. Táto efektná farba robí z Huawei P30 skutočný klenot medzi smartfónmi. Huawei.com

 

Ako sa zapojiť: Pošlite nám najneskôr do 12.6.2019 SMS na číslo 6664 v tvare SZ (medzera) HUAWEI (medzera) MENO a ADRESA. Cena spätnej SMS je 0,50 €.

1 x pobyt v penzióne BASKE

Užite si relaxačný pobyt pre dve osoby s raňajkami v privátnom wellness s masážami. Penzión BASKE sa nachádza v nádhernom prostredí parku neďaleko centra kúpeľov Trenčianske Teplice.

Je súčasťou komplexu budov v talianskom novorenesančnom štýle, čo ho radí medzi najpôsobivejšie ubytovacie zariadenia v okolí. Odborná a citlivá rekonštrukcia sa postarali o vysoký štandard ubytovacích a relaxačných služieb, vďaka čomu penzión pravidelne získaval najvyššie ocenenia.

Budete sa cítiť ako hviezdy, ktoré tu našli pokoj počas filmového festivalu Art Film Festival. Penzionbaske.sk

Ako sa zapojiť: Pošlite nám najneskôr do 12.6.2019 SMS na číslo 6661 v tvare SZ (medzera) PENZIONBASKE (medzera) MENO a ADRESA. Cena spätnej SMS je 0,20 €.

 

2 x prístroj SodaStream SPIRIT a sada pohárov

Limitovaný prístroj SodaStream SPIRIT v letných farbách na prípravu čerstvej perlivej vody.

Jeho používaním pomôžete znížiť plytvanie plastmi na jedno použitie. Sviežu bublinkovú vodu si v ňom pripravíte priamo do štýlovej fľaše, ktorú si môžete zobrať so sebou na cesty či do mesta. Sodastream.sk

Ako sa zapojiť: Pošlite nám najneskôr do 12.6.2019 SMS na číslo 6661 v tvare SZ (medzera) SODASTREAM (medzera) MENO a ADRESA. Cena spätnej SMS je 0,20 €.

5 x balíček opaľovacej kozmetiky EUCERIN

Balíček obsahuje emulziu na opaľovanie na tvár s depigmentačným účinkom Pigment Control SPF 50+ a detský sprej na opaľovanie Sensitive Protect s veľmi vysokou ochranou SPF 50+ s pumpičkou. Eucerin.sk

Ako sa zapojiť: Pošlite nám najneskôr do 12.6.2019 SMS na číslo 6661 v tvare SZ (medzera) EUCERIN (medzera) MENO a ADRESA. Cena spätnej SMS je 0,20 €.

 

Súťaž končí: 12.06.2019

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: zena.sme.sk