Kinder: Súťaž o 10x permanentku na 5 celodenných rodinných vstupov do akvaparku podľa tvojho výberu

Značka Kinder pripravila spolu s Yettim a jeho snehovými priateľmi špeciálnu súťaž na horúce dni. Jednoducho si kúpte chladenú desiatu Kinder Mliečny rez a zahrajte si zábavnú Yettiho hru na www.kinder.sk. Čo je na tom najlepšie? No predsa chladivá výhra! Desať šťastlivcov si užije 5 celodenných vstupov do aquaparku s celou rodinou. Súťaž prebieha od 1. júna do 31. júla 2019 na Slovensku a v Českej republike.

Poznáte sa s Yettim? Teraz máte šancu spoznať nielen snežného muža, ale aj Vločku Ľadoočku, Guľu Bambuľu alebo Cencúľa Krehuľa a ďalšie zimné postavičky, ktoré vám pomôžu sa schladiť. Zo všetkého najskôr sa vydajte pre Kinder Mliečny rez po jednom,
po piatich alebo desiatich kusoch v balení a starostlivo si uschovajte pokladničný bloček. Následne ho zaregistrujte na www.kinder.sk a zasúťažte si so snehovými postavičkami
v jedinečnej online hre!

Na desať výhercov čaká 5x celodenná vstupenka do vybraného aquaparku pre celú rodinu. Do súťaže je možné zaregistrovať neobmedzený počet pokladničných bločkov a s každým Kinder Mliečnym rezom si tak môžete nielen famózne pochutnať, ale aj zvýšiť svoju šancu na výhru.

Každý, kto si kúpi jeden Kinder Mliečny rez a zaregistruje platný pokladničný blok a dohrá Yettiho hru, je zaradený do žrebovania o atraktívnu výhru. Hráme o permanentku na 5 celodenných rodinných vstupov do akvaparku podľa tvojho výberu. Celkovo vyžrebujeme 10 výhercov.

 

Výhry sú spoločné pre ČR a SR. Podrobné pravidlá nájdete TU.

 

Výherca môže permanentku využiť dojedného z týchto akvaparkov:

Aquapark Čestlice Praha

Centrum Babylon Liberec

Aquapark Olomouc

Aqualand Moravia

AQUAPARK TATRALANDIA

GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ

Aquapark SENECAkvacentrum Vadaš Štúrovo

Súťaž prebieha od 1. júna do 31. júla 2019 na Slovensku a v Českej republike.

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: www.kinder.com