Rauch: Vychutnaj si MyTea a máš šancu vyhrať lístky na festival Sziget

Mechanika súťaže

 Zapojiť sa do súťaže MyMusic je možné vyplnením 9-miestneho alfanumerického kódu do príslušného políčka, ktoré je dostupné na webovej stránke www.rauch.cc/sk/produkty/mytea/my-music. Každý kód môže byť použitý iba raz, ale účastník súťaže môže použiť neobmedzené množstvo súťažných kódov. Žrebovanie výhercov je náhodné, každý kód môže vyhrať. S výhrou nie je vopred spojený žiadny špecifický kód. To, či niekto vyhrá, nezáleží ani od dátumu ani od času, kedy bol kód vložený. 

 Ako získať kód:

Účastník môže získať kód bez toho, aby si zakúpil produkt značky Rauch, a to  prostredníctvom hry „MyQuiz“, online hudobného kvízu s 3-5 otázkami, ktorý je uverejnený na webovej stránke www.rauch.cc/sk/produkty/mytea/my-music. Účastníkom, ktorí zodpovedajú správne a úplne všetky otázky položené v rámci tohto kvízu, bude vygenerovaný súťažný kód, pomocou ktorého je možné zúčastniť sa súťaže. Účastník môže týmto spôsobom získať súťažný kód počas doby konania súťaže aj opakovane.

 Súťažný kód je možné získať aj kúpou produktu MyTea PET 0,5l a 1,5l alebo plechovky 0,355l. Kód je umiestnený pod vrchnákom všetkých MyTea PET produktov a pri produktoch v plechovke sa kód nachádza pod kovovým uzáverom.

 Po tom, ako súťažiaci vloží kód v správnom tvare do príslušného políčka, sa mu zobrazí formulár, v ktorom je potrebné vyplniť kontaktné údaje v rozsahu e-mailová adresa a telefónne číslo.  

Výhercovia príslušných týždenných cien budú vyžrebovaní každý piatok počas doby konania súťaže zo všetkých súťažiacich. Výhercovia budú kontaktovaní prostredníctvom zadaného e-mailu a/alebo telefonicky.

Súťaž končí: 30.08.2019

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: www.rauch.cc