sedita: Mega súťaž o rodinný pobyt pre 4 osoby na 3 noci v Paríži vrátane návštevy Disneylandu v hodnote 3500 € a ďalšie bombastické ceny

Zbierajte súťažné obaly z oblátok už teraz.

Výhry:

1x Pobyt Paríž & Disneyland

Rodinný pobyt pre 4 osoby na 3 noci v Paríži vrátane návštevy Disneylandu v hodnote 3500 € s DPH. V cene je zahrnutá letecká doprava na trase Viedeň – Paríž – Viedeň, transfer Bratislava – Schwechat – Bratislava, transfer letisko – hotel – letisko, 4 dvojdňové vstupenky do Disneylandu, okružná prehliadka Paríža, 3x ubytovanie v 4* hoteli s raňajkami, sprievodca CK.

3x Pobyt Legoland detský sen Nemecko

Rodinný pobyt pre 4 osoby na 2 noci v Legolande Nemecko, vrátane autokarovej dopravy a služieb animátora a sprievodcu CK v hodnote 1000 € s DPH.

 

3x Detské ihrisko

Blue Rabbit KIOSK – hracia veža, má drevenú strechu a môže byť ľahko rozšíriteľná hojdacím modulom Swing. Vrátane príslušenstva: šmykľavka, volant, vlajka pirátska, teleskop, zvonček. Bez farebného prevedenia. Pôdorys 100 x 100 cm.

 

20x Kabínkový kufor

Štýlový cestovný kufor s rozprávkovou potlačou Horalky vyrobený z polykarbonátu. Rozmer 55 x 35 x 22 cm, 4 kolieska, vyťahovacia rúčka, možnosť uzamknutia.

Každý týždeň naviac žrebujeme:

 

5x Detská knižka

Diana Mašlejová – Stratený zajko v Paríži.

 

5x Horalkový kufrík

Rozprávkový lepenkový kufrík, ktorý pre Horalky ilustrovala Adela Režná. Obsahuje 15 Horaliek a divadielko vo vnútri. Po vybratí vnútornej výplne môže slúžiť na výtvarné pomôcky alebo iné detské poklady. Rozmer 35 x 23 x 9,5 cm.

Súťaž končí: 31.08.2019

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: horalkysedita.sk

One thought on “sedita: Mega súťaž o rodinný pobyt pre 4 osoby na 3 noci v Paríži vrátane návštevy Disneylandu v hodnote 3500 € a ďalšie bombastické ceny

  • sutaz o nicom. poslala som 2400 kodov do sutaze Horalky 2019 anic som nevyhrala . Nikdy viac napolitanky od Sedity 🙁

Comments are closed.