RTVS: Hlasujte za svoj najobľúbenejší večerníček a vyhrajte super ceny

O tom, že v RTVS sme mali jún vyhlásený za Mesiac detskej radosti, už asi viete. V rámci tohto mesiaca sme si pre vás pripravili prekvapenie aj na Facebooku a na Instagrame RTVS. A v júli pokračujeme!

Od júna si spoločne spomíname na legendárne detské príbehy. Vybrali sme 32 z nich, tých starších ale aj úplne nových. V prvej fáze sme si každý pracovný deň pripomenuli 2 nezabudnuteľné večerníčkové seriály, za ktoré ste mohli zahlasovať a z ktorých vzišlo 17 víťazných, postupujúcich do druhej fázy hlasovania. Spolu ste Večerníčkom poslali 8 554 hlasov.

Tie s najvyšším počtom hlasov (po sčítaní na Facebooku a Instagrame) postúpili do veľkej „lajkovacej“ galérie na Facebooku RTVS. Najobľúbenejším fanúšikovským Večerníčkom sa stane ten, ktorý získa najviac „Páči sa mi to“ pod fotkou v albume. Finálové hlasovanie spustíme vo štvrtok 4. júla a potrvá do štvrtka 11. júla do 10:00, kedy spoznáme váš Najobľúbenejší Večerníček.  Vyhrať môžete skvelé ceny od RTVS, výhercov vyžrebujeme vo štrvtok popoludní.

Súťaž končí: 11.07.2019

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: www.facebook.com/pg/RTVS.sk