rodinka.sk: Fotíte? Vyhrajte 10 000 eur v Huawei InFocus Awards

Foto súťaž Huawei InFocus Awards je už spustená. Prihlasovať svoje fotografie a hlasovať môžete do 11. augusta.

Ako sa do súťaže zapojiť?

Stačí odfotiť zábery, ktoré spĺňajú parametre súťažných kategórií, smartfónom značky Huawei. Svoje vybrané fotografie nahrajte do online galérie https://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/sk/  do 11. augusta.

V termíne od 24. júna do 18. augusta je možné na uvedenej stránke hlasovať za najlepšie fotografie v každej kategórii. Následne porota vyberie celkového víťaza.

Zabodujte v šiestich kategóriách

Úlohou súťaže Huawei Next Image je nielen upozorniť na stále rastúcu obľubu mobilných fotiek, ale zároveň aj vypátrať talentovaných fotografov, ktorí k zhotovovaniu vydarených snímkov používajú smartfóny. Nádejní umelci môžu súťažiť v šiestich kategóriách, zameraných na posúvanie hraníc vizuálnych zážitkov.

  1. #Emotion Tag – vyjadrenie emócií prostredníctvom fotografie
  2. Faces – experimentovanie s identitou a silou portrétovej fotografie
  3. Hello, Life! – zdieľanie emócií a inšpirácie z každodenných zážitkov
  4. Going the Distance – objavovanie nových miest a zážitkov s využitím nových funkcií mobilného fotoaparátu, ako sú teleobjektív, super širokouhlý snímač alebo makro fotografie
  5. Storyboard – vyrozprávanie príbehu v 9 snímkach, mriežka fotografií, ktorá zachytáva pútavý príbeh
  6. Video kategória: Life Now – zachytenie príbehu na videu s dĺžkou max. 30 sekúnd

10 000 eur a hodnotné ceny

Na víťaza hlavnej ceny (Grand Prix) čaká notebook Huawei MateBook 13, inteligentné hodinky Watch GT a finančná odmena 10 000 EUR. Ďalej získa e-voucher v hodnote 250 USD na portáli Trip Advisor.

Výhercovia prvej ceny v každej kategórii získajú Huawei MateBook 13, hodinky Watch GT, prémiový smartfón Huawei P30 Pro a 2 000 EUR, rovnako ako e-voucher v hodnote 250 USD na portáli Trip Advisor.

Pre víťazov druhej ceny v každej kategórii
je pripravený špičkový fotosmartfón Huawei P30 Pro. Výhercovia tretieho miesta v každej kategórii získajú Huawei P30. Víťaz Ceny publika vyhrá smartfón Huawei P30 Pro a hodinky Watch GT.

Súťaž končí: 11.08.2019

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: babetko.rodinka.sk