sme.sk: Predplaťte si teraz SME.sk a vyhrajte cestu okolo sveta

So SME.sk môžete teraz vyhrať skutočne svetovú cenu: Cestu okolo sveta.

Predplaťte si SME.sk a s trochou šťastia vás a osobu podľa vášho výberu cestovná kancelária BUBO prevedie okolo Zeme za novodobými 7 divmi sveta s vlastným sprievodcom.

Patríte už k našim predplatiteľom? Vážime si to! Do súťaže sa preto môžete, samozrejme, zapojiť aj vy.

Ak vás vyžrebujeme, počas 19 dní v termíne od 8.11. do 26.11. 2019 navštívite Veľký čínsky múr, Machu Picchu či sochu Krista Spasiteľa v Riu de Jaineru. Celý program zájazdu si môžete pozrieť na stránke cestovnej kancelárie BUBO.

Ako sa zapojiť

Ak máte predplatné SME.sk, na tejto stránke nižšie sa vám zobrazí vedomostný kvíz o súčasných 7 divoch sveta.

Ak predplatné ešte nemáte, môžete si ho pár klikmi objednať priamo cez tento článok.

Zodpovedajte všetky otázky, vyplňte kontaktné údaje na konci kvízu a odošlite formulár.

Počet správnych odpovedí nezaváži – chceme vás iba naladiť na zážitok vášho života.

Do zlosovania zaradíme všetkých predplatiteľov SME.sk nad 18 rokov, ktorí vyplnia kvíz a odošlú všetky požadované údaje.

S jedným predplatným sa dá do súťaže zapojiť iba raz. Keďže cesta okolo sveta je veľká vec, pred zapojením sa do súťaže, si prosím, dobre prečítajte Všeobecné podmienky súťaže a Podmienky spracovania osobných údajov.

Do súťaže sa môže zapojiť každý predplatiteľ SME.sk s aktívnym predplatným a so správne vyplnenými osobnými údajmi v rozsahu meno, priezvisko, kontaktná e-mailová adresa, telefónne číslo, mesto bydliska tak, že v období od 2. 9. 2019 do 22. 9. 2019 vyplní súťažný kvíz na stránke www.sme.sk/okolosveta a splní podmienky účasti v súťaži podľa týchto Všeobecných podmienok súťaže.

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: sme.sk