danone: Súťaž o 20x poukaz v hodnote 100 Eur na nové tenisky od Footshop

Súťaž prebieha vo všetkých predajniach Billa na území Slovenskej republiky (ďalej len „miesto konania súťaže“) v období od 16.9.2019 00:00:00 do 13. 10. 2019 23:59:59 (ďalej len „doba trvania súťaže“).

 

Pravidlá súťaže

Súťažiaci sa platne zúčastní súťaže, ak splní nasledovné podmienky:

Súťažiaci zakúpi v dobe trvania a mieste konania súťaže jednorazovo (na jeden doklad o kúpe, doklad o kúpe ďalej aj ako „blok“) aspoň jeden kus produktu – Alpro nápoj 1L ľubovoľnej príchute (ďalej len „súťažný výrobok“), za ktorý dostane od predajcu účtovný doklad, resp. blok (ďalej len „súťažný nákup“). Pre vylúčenie pochybností sa uvádza, že na preukázanie súťažného nákupu spĺňajúceho podmienky týchto pravidiel možno použiť iba originál dokladu o zaplatení z elektronickej registračnej pokladnice, z ktorého bude jednoznačne vyplývať uskutočnenie príslušného súťažného nákupu,

Následne, počas trvania súťaže, záujemca navštívi súťažné webové stránky http://www.danone.sk/aktuality/sutaz-s-alpro.html(ďalej len „súťažný web“), kde do registračného formulára (ďalej len „súťažný formulár“) úplne a pravdivo vyplní nižšie uvedené údaje.

Súťaž končí: 13.10.2019

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: danone.sk