Rádio Expres: Adventný kalendár – Vyhraj každý deň najmenej 5000 eur

Najkrajšie Vianoce sú na Exprese! Až do Vianoc otvárame najštedrejší adventný kalendár plný peňazí a vy môžete každý hrací deň vyhrať minimálne 5.000 EUR! Stačí včas dvihnúť telefón so správnym heslom platným pre konkrétny hrací deň a vybrať si políčko z kalendára, ktoré ešte dovtedy nebolo otvorené. Držíme vám všetkým palce a prajeme vám šťastné a bohaté Vianoce!

Je to úplne jednoduché:
  1. Pred každým pravidelným žrebovaním pošli SMS s textom EXPRES na číslo 7779
  2. Ak ti zavoláme, dvihni hovor do 10-tich sekúnd od spustenia časomiery moderátorom a zreteľne vyslov heslo platné pre konkrétny hrací deň, ktoré bolo vyhlásené vo vysielaní Rádia Expres bezprostredne po vyžrebovaní výhercu predchádzajúceho hracieho dňa alebo je uverejnené na www.expres.sk a po výzve moderátora si do 10-tich sekúnd vyber políčko v našom adventnom kalendári, ktoré ešte nebolo otvorené. A výhra je tvoja!
  3. Ak nedvihneš hovor v časovom limite so správnym heslom platným pre konkrétny hrací deň alebo nezopakuješ heslo bezprostredne po výzve moderátora, alebo označíš políčko v kalendári, ktoré už bolo otvorené, bohužiaľ nevyhrávaš (podrobné pravidlá nájdeš v štatúte súťaže).
  4. Pravidelné žrebovanie prebehne každý pracovný deň vždy po 15:00 hod. zo všetkých platných SMS, ktoré boli doručené od posledného pravidelného žrebovania a zároveň je pripravených osem Extra žrebovaní, ktoré môžu prebehnúť kedykoľvek počas trvania súťaže.
  5. Zaslaním SMS získavaš zľavu na nákup tovaru Rádia Expres na stránke eshop.expres.sk, ktorú si môžeš uplatniť prostredníctvom kódu z odpovednej SMS.

Súťaž končí: 23.12.2019

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: expres.sk