Milka: Súťaž o 100 termohrnčekov denne

Súťaže sa možno zúčastniť nákupom výrobku značky Milka v akejkoľvek predajni na území Slovenskej republiky, ktorá vydáva platný daňový doklad.

Súťaž je rozdelená do jednotlivých súťažných dní (súťažných kôl). Celkovo je vypísaných 46 súťažných dní (súťažných kôl). Každý súťažný deň (súťažné kolo) začína o 00:00 a končí o 23:59.

Súťažiacim sa stáva osoba, ktorá spĺňa uvedené kritériá a v dobe konania súťaže na webových stránkach www.milka.sk, vyplní všetky stanovené údaje, čím sa zaregistruje do súťaže (ďalej tiež len ako registrácia). Súťažiaci musí uviesť v rámci registrácie meno, priezvisko, email a úplnú doručovaciu adresu (ulica, popisné číslo, mesto, PSČ). Ďalej musí súťažiaci nahrať fotografiu (scan) súťažné účtenky podľa bodu 4 týchto pravidiel a vyplniť DKP kód zhodný so súťažnou účtenkou. V prípade, že súťažiaci neuvedie registračné údaje v požadovanom rozsahu alebo nenahrá fotografiu (scan) súťažnej účtenky podľa bodu 4 týchto pravidiel, nemôže sa zúčastniť súťaže a bude bez akejkoľvek náhrady zo súťaže vyradený.

Každý súťažiaci môže súťažiť s neobmedzeným množstvom účteniek. Účtenky je možné k jednej registrácii účastníka nahrávať opakovane (tj. vždy novú účtenku a vždy každú účtenku iba raz).

Súťažiaci môže vyhrať viackrát. Maximálny počet výhier na súťažiaceho sú 3 termohrnčeky po celú dobu konania súťaže. Súťažiť možno s ľubovoľným množstvom účteniek. Na každú jednu výhernú registrovanú účtenku je možné vyhrať jednu cenu. Po skončení každého súťažného dňa bude zo súťažiacich, ktorí v daný súťažný deň zaregistrovali svoju účtenku vyžrebovaných 100 výhercov. Žrebovanie bude prebiehať vždy medzi 15:00 a 16:00 v deň nasledujúci po skončení daného súťažného dňa. Výherca za posledný súťažný deň (tj. 31. 3. 2020) sa vyžrebuje dňa 1. 4. 2020. Každý výherca získava jeden Milka termohrnček.

Súťaž končí: 31.03.2020

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: milka.sk