Actimel: Súťaž o voucher v hodnote 6000€ vr. DPH na výlet do Laponska (vo Fínsku) pre dvoch a 10×500€

Súťažiaci sa platne zúčastní súťaže tak, že si počas trvania súťaže v akomkoľvek obchode v Českej republike alebo v Slovenskejrepublike kúpi niektorý z nasledujúcich súťažných produktov: Actimel -príchute Biely, Jahoda, Bez pridaného cukru, Lesné ovocie, multifruit, Granátové jablko-čučoriedka-maca, Med–papája-propolis, Šípka-brusnica -červené ríbezle, Rakytník -čierne ríbezle -acai, KIDS Jahodovo-banánový v promočnom obale,t.j.v obale informujúcom o prebiehajúcej súťaži „Vyhraj 1 x NORTH POLE, 10 x 500 € s Actimel!“ (ďalejlenako „súťažné produkty Actimel“). Súťažné produkty Actimel budú uvádzané počas trvania súťaže na trh v Českej republike a Slovenskejrepublike v sieti všetkých obchodných reťazcov. Súťažné produkty Actimel sú spoločné pre Českú a Slovenskú republiku.

Výhercom výhry sa stáva ten, kto splní tieto podmienky:

Nájde zospodu na viečku súťažného produktu Actimel symbol snehovej vločky (pre hlavnú výhru) alebo snehuliaka (pre vedľajšiuvýhru) (ďalej len „výherné viečko“)

Napíše najneskôr do 15.4.2020 na e-mail usporiadateľa actimel@web-souteze.czalebo na tel.č.:+420 222 360 460, kde oznámi nájdenie výherného viečka

Doručí usporiadateľovi výherné viečko na adresu: Barracuda BS spol. s r.o., so sídlom Praha 4 -Nusle, Na Jezerce 1199/7, Česká republika v obálke označenej „Actimel súťaž“ spolu s kontaktnými údajmi výhercu (meno a priezvisko, telefónne číslo a adresa), a to najneskôr do 15.5.2020. Usporiadateľ ani objednávateľ nenesú žiadnu zodpovednosť za stratu výherného viečka počas prepravy a spôsob zaslania výherného viečka je výlučne na uvážení a zodpovednosti každého súťažiaceho.Ak súťažiaci, ktorý nájde výherné viečko nekontaktuje usporiadateľa do 15.4.2020 a nedoručí usporiadateľovi výherné viečko do 15.5.2020 spolu so svojimi kontaktnými údajmi, jeho výhra bez náhrady prepadá.

Súťaž končí: 15.03.2020

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: actimel.sk