Súťaž o balíček kvalitných výtvarných potrieb v hodnote 400 EUR

Viete, čo sa stane s obrázkom, ktorý sa ocitne na ďalekej planéte Piškóta? Okamžite ožije! Napriek tomu je táto úžasná planéta takmer prázdna a okrem Mliečňaka a jeho štyroch kamarátov tu nikto nežije.

Preto je tu súťaž s Kinder Mliečny rez pre všetkých rodičov a deti, ktoré rady maľujú. Jedine ony totiž môžu túto krásnu planétu osídliť svojimi postavičkami a pritom ešte získať výhru pre celú svoju školskú triedu.

Značka Kinder prichádza so súťažou, v ktorej spojí sily s rodičmi a ich tvorivými deťmi. Pravidlá sú jednoduché – kúpte si chladenú desiatu Kinder Mliečny rez, schovajte si pokladničný doklad a urobte si so svojimi deťmi príjemnú spoločnú chvíľu. Nechajte ich namaľovať, ako by mal nový obyvateľ ďalekej planéty vyzerať, a potom obrázok aj s pokladničným dokladom zaregistrujte na súťažnom webe www.kinder.sk.

Všetky súťažné obrázky budú vystavené v online galérii, kde prebehne hlasovanie o najsympatickejšiu postavičku. V troch termínoch – 1., 15. a 31. marca – sa päť obrázkov s najväčším počtom hlasov stane víťazom daného kola a vďaka značke Kinder sa kreslení hrdinovia presunú na čarovnú planétu Piškóta, kde ožijú a navyše získajú občianstvo planéty Piškóta!

Stačí sledovať web www.kinder.sk a do týždňa sa noví obyvatelia objavia po boku Mliečňaka a jeho priateľov. Víťazstvo si užijú aj všetci spolužiaci autorov víťazných obrázkov. Celá trieda totiž od spoločnosti KOH-I-NOOR HARDTMUTH obdrží balíček kvalitných výtvarných potrieb v hodnote 400 EUR, aby si aj ostatné deti mohli užiť nádherné tvorivé chvíle.

Súťaž prebieha od 1. 2. do 31. 3. 2020 v Českej republike a na Slovensku.

 
CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: planetapiskota.sk