Veľkonočná TOYETO SÚŤAŽ: Nakúp a vyhraj!

Uvažujete o nákupe v našom online hračkárstve, alebo svoj nákup neustále odkladáte „na neskôr“? Tak veríme, že naše prekvapenie bude pre vás motiváciou. Nielenže svojich drobcov potešíte originálnou vnímavou hračkou z nášho výberu, ale svojím nákupom budete automaticky zapojený do súťaže o poukážky na nákup na www.toyeto.sk. Čo poviete? Je to príjemnejšie prekvapenie ako veľkonoční šibači s vedrom vody?

Hoci všetky naše predajne sú momentálne zatvorené, širokú ponuku našich hračiek pre malé i veľké deti nájdete aj na našom e-shope www.toyeto.sk. Pre všetkých, ktorí si počas týchto dní vyberú čokoľvek z nášho pestrého výberu originálnych vnímavých hračiek, sme si preto pripravili súťaž. Vyhrať môžete poukážky na nákup v hodnote 100 €, 50 € a 20 € na našom e-shope. To bude ďalšia nádielka krásnych hračiek!

Každý, kto v termíne od 8.4.2020 do 15.4.2020 (vrátane) nakúpi v internetovom obchode www.toyeto.sk svoj tovar v ľubovoľnej hodnote, bude do súťaže o poukážky zaradený automaticky. Trojicu výhercov vyžrebujeme po skončení súťaže a najneskôr do troch dní ich kontaktujeme prostredníctvom e-mailu. 

O výsledkoch súťaže budeme informovať aj na našich sociálnych sieťach FacebookInstagram, ktoré sa určite oplatí sledovať. Každý deň vám tam totiž prinášame tie najlepšie tipy na krásne a podnetné hračky, ale nájdete tam aj kopec ďalších aktivít vrátane nášho najnovšieho edukatívneho seriálu Pomáhame vzdelávať.

Prajeme vám krásnu a hravú Veľkú noc a držíme palce pri žrebovaní. Veríme, že vám naše hračky robia aspoň takú radosť, ako nám každá jedna vaša objednávka či spätná väzba od zákazníkov.

Súťaž končí: 15.04.2020

 
CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: toyeto.sk