Akcia: 4x Danielle Steel KOMPLET len dnes za polovicu

Obsah knihy: Milenka

Krásnu Natashu Leonovú si v mrazivých moskovských uliciach všimne ruský miliardár Vladimir Stanislas. Vezme ju pod ochranné krídla a zahrnie nevídaným luxusom. O tom, že Vladimir svoje bohatstvo nezískava iba čistými praktikami, Natasha tuší, ale radšej nevyzvedá – jej svetom sú veľkolepé domy a jachty strážené armádou po zuby ozbrojených ochrankárov. Jej úlohou je robiť Vladimira šťastným, na nič sa nepýtať a zachovávať mlčanlivosť. Natasha dobre vie, kde je jej miesto a aké má táto hra pravidlá.
Theo Luca je syn svetoznámeho maliara Lorenza Lucu. Spolu s matkou Maylis zdedili po Lorenzovi diela výnimočnej hodnoty, odmietajú ich však predať. Dom v Saint-Paul-de-Vence, v ktorom s Lorenzom žili, Maylis premenila na úspešnú reštauráciu a galériu. Práve tam sa v jeden teplý júnový večer Theo prvý raz stretne s Natashou, najkrajšou ženou, akú kedy videl, a milovník umenia Vladimir Stanislas prvýkrát na vlastné oči vidí obrazy Lorenza Lucu.
Dva príbehy nebezpečnej posadnutosti sa môžu začať.

Z anglického originálu The Mistress (Delacorte Press, an imprint of Random House, a division of Penguin Random House LLC, New York 2017) preložila Adriana Sýkorčinová.

Obsah knihy: Napriek všetkým nástrahám

Kate Madisonová vlastní v New Yorku vychytený secondhand. Vďaka obchodu vychovala štyri deti, na ktoré zostala po manželovej predčasnej smrti sama. Deti dospeli a úspešne sa postavili na vlastné nohy, lenže k nevôli svojej matky sa vrhajú do vzťahov, ktorých budúcnosť je viac než otázna. Dcéra Isabelle, právnička so sľubnou kariérou na Wall Street, sa zaľúbi do klienta, ktorého zastupuje. Verí, že po jeho boku nájde šťastie, no stanú sa jej nádeje skutočnosťou? Mladá módna návrhárka Julie podľahne čaru muža, ktorý je až neskutočne dokonalý. Po krátkej známosti sa zaňho vydá, opustí skvelú prácu a presťahuje sa s ním do Los Angeles. Je však ich vzťah naozaj taký, aký sa na prvý pohľad zdá? Syn Justin sa snaží presadiť ako spisovateľ. Dotlačí svojho partnera k tomu, aby mali deti, keď na to ešte nie sú pripravení. Vyžiada si táto skúška ich vzťahu privysokú daň? A najmladší Willie, odborník na počítačové technológie, sa dá dokopy so ženou staršou o dvanásť rokov.
Kate svoje deti miluje a podporuje, no nevie im zabrániť, aby nerobili rozhodnutia odsúdené na neúspech. Podarí sa im nakoniec všetko zvládnuť?

Obsah knihy: Vojvodkyňa

Polosirota Angélique Lathamová vyrastá s otcom a dvoma nevlastnými bratmi na zámku Belgrave. Súrodenci sestru len trpia a hneď po otcovej smrti zariadia, aby panstvo opustila. Krásna, múdra šľachtičná si musí poradiť v krutom svete, odkázaná iba sama na seba.
Angélique pracuje ako pestúnka šiestich detí, ale keď sa ju pokúsi znásilniť jeden z hostí domáceho pána, ocitne sa na dlažbe. Zúfalá dievčina hľadá šťastie v Paríži. Na ulici zachráni mladú prostitútku a tá jej nepriamo ukáže východisko z nezávideniahodnej situácie. Angélique si otvorí elegantný nevestinec, ktorý sa stane najvyhľadávanejším v Paríži. Vplyvní a bohatí páni z najvyšších vrstiev si v ňom plnia tajné erotické túžby až do dňa, keď sa v salóne stane vražda…
Román odohrávajúci sa v Anglicku, Paríži a New Yorku zachytáva pády a zápasy žien v spoločnosti, ktorú riadia muži. Vykresľuje fascinujúci obraz ženy, ktorá si svojou krásou, skromnosťou a nezlomným duchom zaslúži byť nazývaná Vojvodkyňou.

Obsah knihy: Ako v rozprávke

Camille vyrastala s milujúcimi rodičmi v malebnom kalifornskom údolí. Vyštudovala Stanford a vrátila sa domov, aby zveľadila rodinný vinársky podnik. Bola dokonale šťastná, jej život pripomínal rozprávku. Lenže krátko po návrate jej umiera mama na zákernú chorobu a z otca sa stáva ľahká korisť pre zlatokopky. Už po roku od manželkinej smrti prekvapí dcéru nepochopiteľným rozhodnutím oženiť sa s atraktívnou, no manipulatívnou Francúzkou Maxine. Camille nechápe, ako môže otec prehliadať toľkú faloš ukrytú za kultivovaným prejavom, drahými kostýmami a žiarivým úsmevom. Než stihne zakročiť, zasiahne ju hrozná správa. Otec zahynul pri leteckom nešťastí. Maxine viac nič nestojí v ceste a Camille čaká ťažký boj. Musí ochrániť nielen majetok, ale aj seba.
Ako v rozprávke je ďalší čarovný príbeh od kráľovnej romancí, ktorý nám dáva nádej, že aj v skutočnom živote dobro víťazí nad zlom.

 

POZRIEŤ PONUKU

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, akciová ponuka a anotácie: bux.sk