VEĽKÁ LETNÁ SÚŤAŽ o elektrobike a ďalšie smart ceny

Pravidlá súťaže:

1. Nakúp v potravinách CBA Komfos za minimálne 20€.

2. Na pokladničný blok napíš svoje meno, priezvisko, telefónne číslo.

3. Pokladničný blok vhoď spolu s tlačivom so súhlasom so spracovaním osobných údajov (ktoré nájdeš na webe komfos.sk a v predajniach) do žrebovacej krabice a si v hre.

4. Výhercovia budú vyžrebovaní a zverejnení 31.08.2020 na výhernej listine vyvesenej v predajniach CBA Komfos a uverejnenej na webovej stránke – https://www.komfos.sk/vyhercovia-sutazi

Svojou účasťou v súťaži (vhodením pokladničného bloku do súťažnej urny s uvedením mena, priezviska, tel. čísla a súhlasom so spracovaním osobných údajov) vyjadruje účastník súhlas s pravidlami súťaže.

Súhlas na spracovanie a zverejnenie osobných údajov súťažiaci poskytne písomne s vlastnoručným podpisom a označením príslušného políčka na tlačive dostupnom v predajniach CBA Komfos a na www.komfos.sk.

Poskytnuté osobné údaje súťažiaceho na základe súhlasu budú evidované po dobu max. 6 mesiacov odo dňa začiatku realizácie súťaže. Pokladničný blok bez písomného súhlasu so spracovaním a zverejnením poskytnutých osobných údajov nebude akceptovaný a bude okamžite skartovaný.

Súťaž končí: 31.08.2020

 
CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: komfos.sk