hrajoauto.sk: Nakúp a jazdi v novom CITROËNE C3

Súťaž sa vzťahuje na všetky výrobky Pepsi, Mirinda, 7UP, Schweppes, Lipton, Rockstar, Lay‘s, Mattoni alebo Magnesia, ktoré sú dostupné v predajniach COOP Jednota
 
Postup súťaže
Súťažiaci sa zapojí do súťaže zakúpením akýchkoľvek súťažných produktov v minimálnom množstve 3 kusy na jednom pokladničnom doklade v predajniach COOP Jednota a zaslaním alebo zaregistrovaním údajov Dátum a čas nákupu.
Súťažné pokladničné doklady je potrebné odkladať pre následnú kontrolu, ktorá prebehne u vyžrebovaných výhercov.
Vyššie uvedené údaje je možné zaslať do súťaže SMS správou alebo registráciou pokladničného dokladu na web stránke www.hrajoauto.sk.
 
Zaslanie údajov formou SMS správy:
Súťažná SMS správa musí mať nasledovný tvar: HRAJOAUTOmedzeraDATUM NAKUPUmedzeraCAS NAKUPU a musí byť zaslaná na číslo 6662 (Príklad: HRAJOAUTO 2308 1455)
Cena spätnej SMS s informáciou o zapojení sa do súťaže je 0,20 € s DPH.
 
Údaje z pokladničného dokladu môžu byť do súťaže zaradené iba raz. V prípade pokusu o opakované vloženie údajov bude tento pokus neplatný.
Ak sa stane súťažiacemu, že jeho zaslané údaje boli už raz zaslané (príde mu spätná SMS o duplicitnom kóde) je potrebné, aby si spotrebiteľ pokladničný doklad odložil a kontaktoval infolinku +421948 513 682.
 

Súťaž končí: 30.09.2020

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá súťaže: hrajoauto.sk