Súťaž o knižku Čarovné slovíčko, ktorej hlavná postava ponesie meno vašej ratolesti a na ilustráciách i jej podobu

Urobte zo svojich detí rozprávkových hrdinov vďaka Kinder Chocolate! S novou súťažou môžete vyhrať knižku Čarovné slovíčko, ktorej hlavná postava ponesie meno vašej ratolesti a na ilustráciách i jej podobu! Tlačenú personalizovanú knižku vyhrá pre svoje deti celkovo 2450 výhercov, ktorí sa do súťaže zapoja od 15. 9. do 31. 10. 2020. Ďalší výhercovia môžu získať túto jedinečnú knihu na čítanie vo formáte pdf.

Preniesť sa do rozprávky a zažiť veľa dobrodružstiev. Ktorí malí rojkovia by si to nepriali? Rozprávkové kúzlo je na dosah práve teraz. Stačí kúpiť 1 alebo 3 balenia Kinder Chocolate s ôsmimi tyčinkami a zaregistrovať sa na súťažnom webe www.kinder.sk. Do osobného profilu nahrajte unikátne kódy z balenia čokolády Kinder a nezabudnite uviesť meno malého hrdinu vrátane charakteristických rysov jeho tváre.

Každý týždeň bude vyžrebovaných neuveriteľných 350 súťažiacich s 3 zaregistrovanými kódmi, ktorí tak do poštovej schránky dostanú unikátny výtlačok knižky s hlavnou postavou podobnou malému členovi rodiny.

Príbehy plné kúziel spísal spisovateľ Miroslav Adamec priamo pre značku Kinder a súčasťou jeho knihy sa môžu stať aj deti výhercov, ktorí zaregistrujú do súťaže kód len z 1 balenia Kinder Chocolate. Tí dostanú knihu v elektronickej podobe vo formáte pdf, perfektnom na čítanie z tabletu či počítača.

Súťaž končí: 31.10.2020

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá súťaže: kinder.com