Súťaž a vyhraj pobyt v kúpeľoch Piešťany

TEXT ORGANIZÁTORA SÚŤAŽE:

Budúci mladomanželia, vyhlasujeme novú súťaž s našim svadobným vyhľadávačom Nasa-svadba.sk – Súťaž a vyhraj pobyt v kúpeľoch Piešťany

Súťažte a VYHRAJTE relaxačný wellness pobyt na 2 noci pre 2 osoby v Pension Hellene *** v Piešťanoch.

  • Do súťaže ste zaradení po registrácii na svadobnom vyhľadávači Nasa-svadba.sk a vpísaní komentáru “SÚŤAŽÍM” pod článok* príp. FB komentár a označenie, s kým pôjdete oddychovať.
  • Šťastný výhercovia budú kontaktovaný e-mailom zadaným pri registrácii, preto ho prosím pozorne vyplňte, (príp. správou na FB).

* Pred vpísaním komentáru je potrebné byť na stránke zaregistrovaný a následne prihlásený.

CENA:

Wellness pobyt v penzióne Hellene na 2 noci pre 2 osoby s polpenziou a wellness programom, s využitím do konca roku 2021


Pension Hellene Piešťany ponúka komfortné ubytovanie až do 60 osôb. Izby sú vybavené moderným a elegantným nábytkom. Súčasťou každej izby je sprcha, apartmán – vaňa, WC, telefón, LCD televízor, chladnička. Ponúkame pobyty s raňajkami, alebo s polpenziou. V prípade záujmu pre Vás pripravíme rodinné oslavy, či firemné večierky i posedenia pri grile.
V penzióne Hellene Relax Club *** sa nachádza reštaurácia s kapacitou 40-50 osôb a radi Vám usporiadame menšiu svadbu či oslavu s ubytovaním. Naša kuchyňa ponúka bohatý výber jedál a v letných mesiacoch je hosťom k dispozícii vonkajšia terasa s grilom.

Viac info o Pension Hellene*** >>

Termín ukončenia súťaže je 5.11.2020. Výherca bude zverejnený po tomto dátume.

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá súťaže: nasa-svadba.sk