Súťaž o poukážky na nákup hračiek v Toyeto v celkovej hodnote 1800 €

Potešte na Vianoce seba aj druhých! Nakreslite, aké Vianoce by ste priali chorým detičkám z Dobrého anjela a vyhrajte úžasné ceny!

V hračkárstvach Toyeto vianoční škriatkovia makajú ostošesť, aby si deti pod stromčekom našli to, po čom túžia. No netreba zabúdať aj na tých, ktorí si najviac želajú zdravie a návrat do bežného života.

Preto sa TOYETO a DOBRÝ ANJEL spojili.

Pripravili sme pre vás vianočnú súťaž, v ktorej môžete nielen vyhrať poukážky na nákup hračiek v Toyeto v celkovej hodnote 1800 €, ale zároveň pomôcť deťom, ktoré sa aj počas Vianoc budú musieť liečiť z choroby – deťom z Dobrého anjela.

Tento rok sa kreslia vianočné priania pre druhých!

V tomto neľahkom období sa ukázalo, že len ak nebudeme myslieť len na seba, ale aj na druhých, môžeme priniesť do sveta viac lásky a pozitivity.

Aké Vianoce by priali vaši drobci chorým detičkám? S rodinou pri vianočnom stromčeku? Zažiť poriadnu guľovačku, sánkovačku či kopec smiechu pri stavaní snehuliaka? Nechajte ich nakresliť vianočné prianie pre choré detičky a Toyeto s Dobrým anjelom sa budú usilovať ich želania splniť.

My z vašich listov postupne vyžrebujeme 18 výhercov, ktorí získajú 100€ poukážku na nákup hračiek na www.toyeto.skSúťaž nie je podmienená nákupom v TOYETO.

Ako spolu pomôžeme?

Za každý list, ktorý v Toyeto dostaneme (či už na našu e-mailovú adresu alebo osobne v predajniach), venuje Toyeto Dobrému anjelovi 50 centov na pomoc rodinám s deťmi, ktoré bojujú s ťažkou diagnózou.

Listy od vašich detičiek tak predstavujú prianie chorým deťom, ktoré im pošleme, zverejníme a aj tým ich potešíme!  

Aktivity Dobrého anjela môžete sledovať na ich webstránke www.dobryanjel.sk alebo na sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

Ako sa zapojiť? 

Vianočné prianie adresované detičkám z Dobrého anjela môžu vaše deti (prípadne s vašou pomocou) nakresliť na ľubovoľný čistý papier, odfotiť ho alebo preskenovať a poslať na e-mailovú adresu sutaz@toyeto.sk.
List tiež môžete odniesť do najbližšej predajne Toyeto:

BRATISLAVA, EUROVEA – Pribinova 8, 811 09

BRATISLAVA, AUPARK – Einsteinova 3541/18, 851 01

BRATISLAVA, CUBICON – Staré Grunty 24, 841 01

TRNAVA, CITY ARENA – Kollárova 20, 917 01

NITRA, MLYNY – Štefánikova trieda 61, 949 01

BANSKÁ BYSTRICA, EUROPA SC – Na Troskách 25, 974 01

KOŠICE, AUPARK – Námestie osloboditeľov 1, 040 01

POPRAD, FORUM – Námestie sv. Egídia 3290/124, 058 01

Nezabudnite na list či do e-mailu napísať vaše meno a kontakt (e-mail, tel.číslo), aby sme vás v prípade výhry vedeli kontaktovať.

Ako prebehne žrebovanie? 

Každý piatok prebehne žrebovanie, kde budú zaradené všetky vianočné listy z predajní či emailovej adresy sutaz@toyeto.sk, kde vyberieme troch z vás, ktorí získajú poukážku na nákup na www.toyeto.sk v hodnote 100€.

Prvé žrebovanie prebehne 13. novembra a následne každý ďalší piatok (20.11., 27.11., 04.12., 11.12.) až do ukončenia súťaže 18. decembra. Všetkých výhercov budeme uverejňovať na našej facebookovej stránke Toyeto Vnímavé hračky.

Podrobné pravidlá súťaže nájdete tu: KOMPLETNÉ PRAVIDLÁ SÚŤAŽE   

 

Súťaž končí: 18.12.2020

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá sútaže: toyeto.sk