Hraj s Garden Gourmet o štýlové a eko ceny

Súťaž s názvom „Hraj s Garden Gourmet o štýlové a eko ceny“ prebieha v predajniach Kaufland, TESCO, BILLA, TERNO, LABAS, CBA, COOP Jednota, METRO, eDelia (e-shop) na území Slovenskej republiky.
– Kúpte v čase konania a mieste konania súťaže jednorazovo v niektorej predajni akýchkoľvek súťažných produktov v minimálnom množstve 2 kusy (ľubovoľná kombinácia produktov) na jednom pokladničnom doklade a uschovajte si doklad o tomto nákupe.
– Súťažiaci si na web stránke www.sutazgardengourmet.sk vytvorí osobné konto zadaním potrebných údajov Meno, Priezvisko, Adresa, Email, a Mobil.
– Pre vytvorenie svojho konta musí súťažiaci zaškrtnúť polia „Oboznámil som sa s pravidlami súťaže“ a „Oboznámil som sa so zásadami ochrany osobným údajov“. Zaškrtnutím týchto polí dáva súhlas s pravidlami súťaže a s uchovaním osobných údajov.
– Na zadaný email príde súťažiacemu potvrdenie o vytvorení konta.
– Po úspešnom vytvorení konta a následnom prihlásení sa, môže súťažiaci zaregistrovať bloček z nákupu.
– Pokladničný doklad stačí odfotiť alebo oscanovať a nahrať ho na web stránku www.sutazgardengourmet.sk. Kliknutím na „Zaregistrovať bloček“ sa automaticky doklad nahrá do systému.
– Súťažiaci má vďaka potvrdzovacím e-mailom, ktoré automaticky prídu na email súťažiaceho po zaregistrovaní bločku z nákupu na webovej stránke súťaže,   kompletný prehľad o svojich súťažných dokladoch.

Výhrami sú:
Bicykel Simply City KENZEL – spolu tak 6 ks (každý týždeň 1 ks). Jeden kus v hodnote 298,80 € s DPH.
Darčekový poukaz Zemito 1 výhra = 50 € s DPH (zloženie 20 € a 30 € poukaz) – spolu tak 30 ks (každý týždeň 5 ks).
EKO batoh, zn. Albi 3 rôzne motívy – spolu tak 42 ks (každý týždeň 7 ks). Jeden kus v hodnote 19,14 € s DPH.
Celkový počet výhercov je 78.
– Žrebovanie výhercov bude prebiehať každý týždeň, vždy v pondelok nasledujúceho týždňa, počas trvania súťaže, prostredníctvom elektronického systému Organizátora. Do losovania budú vždy zaradení iba súťažiaci, z predchádzajúceho týždňa, ktorí splnili všetky podmienky zapojenia sa do súťaže.

Súťaž končí: 28.02.2021

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá súťaže: nestle.cz