Súťaž o 2 produkty ENVY Therapy ?

ENVY Therapy je ucelený 3-úrovňový systém komplexnej starostlivosti o pokožku. Nerobte kompromisy a vyberte si funkčnosť a čistotu zloženia. Nosným pilierom sú dermatológmi vyvinuté kozmetické produkty, ktoré v sebe prepájajú účinok patentovaných látok a organických surovín v tej najčistejšej forme.

Hydrogélová očná maska ENVY Therapy instantne pomáha unaveným očiam. Zjemňuje očné vačky, kruhy a vyhladzuje vrásky. Vďaka jedinečnej technológii materiálu a koncentrovanému obsahu kolagénu, kyseliny hyalurónovej a extraktu z morských rias pokožku okamžite hydratuje a pri jej chladivom efekte si oči oddýchnu.
Hydrogélová maska ENVY Therapy instantne dodá pleti hydratáciu, živiny a sviežosť. Pokožka bude doslova napitá s dlhotrvajúcim účinkom vypnutia pleti. Maska vyrobená patentovanou technológiou viditeľne osvieži pokožku a na pleti vytvorí ochrannú vrstvu proti strate vlhkosti a výrazne zvýši jej elasticitu.

O čo súťažíme?

1 z vás môže vyhrať :

1x ENVY Therapy Hydrogel Face Mask 4 x30 ml
1x ENVY Therapy Hydrogel Eye Mask

Ako sa do súťaže zapojíte?
Stačí, keď nám v termíne 25.01.–31.01. 2021 odpoviete na jednoduchú súťažnú otázku pod príspevkom na Facebooku a budete zaradení do súťaže.

Súťažná otázka:
Čo v sebe spájajú produkty značky ENVY Therapy?

Upozorňujeme, že súťaže sa môžu zúčastniť len osoby s pobytom na Slovensku.

Viac informácii na http://bit.ly/ENVY_Therapy_sutaz

 

*** Súťaž beží na facebookovom profile organizátora tejto súťaže, komentárom pod týmto článkom sa do súťaže nezapájate.

Súťaž končí: 31.01.2021

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá súťaže: facebook.com/pilulka.sk