Martinus: Veľká knižná detektívka – poznáte už všetky knihy a zlodeja? my áno a radi vám napovieme :)

Každý pracovný deň sa v hracom poli objaví jeden spis, v ktorom nájdeš rozhovor medzi knižným hrdinom a Sherlockom Holmesom. Prečítaj si ho pozorne, pretože aj malé detaily ti prezradia názov hľadaného knižného diela.

Názov knižky napíš do políčka a dozvieš sa, či si našiel správnu knihu. Počet pokusov nie je obmedzený a môžeš hádať dovtedy, kým neprídeš na správnu odpoveď. Po každej vypátranej knižke sa odhalí malý kúsok obrázka, na ktorom je ukrytý tajomný páchateľ.

Na to, aby si odhalil jeho identitu, potrebuješ uhádnuť čo najviac ukradnutých knižiek.

Páchateľa môžeš usvedčiť už 25. marca, kedy do políčka v obrázku napíšeš jeho meno. Podarí sa ti nájsť všetky ukradnuté knižky a odhaliť zlodeja?

Výhry a pravidlá

Pomôž Sherlockovi odhaliť tajomného zlodeja kníh a vyhraj knižky podľa vlastného výberu. Každý pracovný deň od 1. do 26. marca pribudne nový vyšetrovací spis, v ktorom bude tvojou úlohou uhádnuť na základe indície, aké knižné dielo bolo ukradnuté. Dokopy sa v knižnom svete stratilo 20 kníh z rôznych žánrov a páchateľa môžeš usvedčiť od 25. do 31. marca. Ak správne uhádneš knižného zlodeja, môžeš získať ďalších 30 knižných diel.

Pátrame presne po tých knihách, ktoré zmizli našim knižným hrdinom. Na Martinus.sk síce nájdeš takmer 300 000 kníh, ale zlodej ich ukradol len pár 🙂 Aj keď sa to môže zdať niekedy ťažké, nevzdávaj sa!

Prihlás sa svojím e-mailom alebo cez Facebook, vypátraj všetky ukradnuté knihy a odhaľ tajomného zlodeja.

Zdvojnásob svoju výhru!

Ak budeš po skončení súťaže medzi tromi šťastnými výhercami, za každú jednu vypátranú knižku vyhráš jednu knihu podľa vlastného výberu v podobe darčekovej poukážky v hodnote 10 €. Okrem vypátraných knižiek môžeš získať aj bonusových 30 diel v prípade, že sa ti podarí uhádnuť knižného zlodeja.

Svoju výhru môžeš aj zdvojnásobiť. Stačí, ak do 31. marca urobíš ľubovoľný nákup v kníhkupectve Martinus a tvoju prípadnú výhru zdvojnásobime.

Príklad: Ak sa ti podarí vypátrať všetkých 20 kníh a správne odhaliť páchateľa, na svojom konte máš dokopy 50 kníh. Ak si však do 31. marca kúpiš aspoň jednu knihu v kamennom kníhkupectve Martinus (nezabudni si odložiť účtenku!) alebo na www.martinus.sk, tvoja prípadná výhra bude až 100 kníh.
 
ODPOVEDE:
 

Súťaž končí: 31.03.2021

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá súťaže: martinus.sk