Kúpte balenie CARO Original a vyhrajte

Súťaž s názvom „Kúpte balenie CARO Original a vyhrajte“ prebieha v termíne od 01. 07. do 31. 07. 2021 vo všetkých predajniach výhradne však na území Slovenskej republiky.
Kúpte v čase konania a mieste konania súťaže jednorazovo balenie CARO ORIGINAL v minimálnom počte 1 ks, a uschovajte si doklad o tomto nákupe.

Ďalej môže spotrebiteľ vykonať vstup do súťaže dvoma spôsobmi:
1.    V období konania súťaže zašle súťažiaci technickému správcovi súťaže súťažnú SMS správu v tvare DÁTUMNÁKUPU (medzera) ČASNÁKUPU na telefónne číslo 6662.
Z každého telefónneho čísla možno zaslať maximálne 5 SMS za deň. Cena súťažnej SMS je 0,20€ s DPH. Príklad súťažnej SMS: CARO 0907 1418

2. V období konania súťaže navštívi webové stránky  https://nestle-akce.cz/sk/caro, kde vykoná registráciu do súťaže, a to takto:
Nahrá fotografiu (sken) účtenky (ktorý dokladá nákup Súťažného výrobku). Účtenku nahrá buď prostredníctvom možnosti „Presuňte súbor myšou“ alebo fotografiu uloží do svojho počítača a prostredníctvom možnosti „Prehľadajte svoje zariadenie“ nahrá fotografiu účtenky. Maximálna veľkosť fotografie je 5 MB a formát PNG, JPG alebo GIF.
Ďalej vyplní požadované údaje – meno, priezvisko, e-mailovú adresu, úplnú doručovaciu adresu a telefónne číslo.
Každý jednotlivý Súťažiaci sa smie Súťaže zúčastniť iba s jednou špecifickou e-mailovou adresou a telefónnym číslom. Pre úspešné dokončenie registrácie Súťažiaci potvrdí, že sa zoznámil s pravidlami tejto Súťaže a zaväzuje sa ich dodržiavať, je osobou starší ako 18 rokov a že vyjadruje dobrovoľne svoj výslovný súhlas so spracovaním osobných údajov v rozsahu stanovenom týmito pravidlami.

VÝHRY
•    10 x ročné predplatné Nový čas pre ženy
•    10 x kartón CARO ORIGINAL (1 kartón = 6x CARO 200 g)
•    10 x poukážka v hodnote 50 € na nákup v eshope 4mama.sk  do 31. 8. 2022. Poukážka sa dá využiť jednorázovo na jeden nákup.

Do súťaže je vložených celkovo 30 kusov výhier. Počas celej súťaže môže jeden konkrétny súťažiaci vyhrať iba 1x.

Súťaž končí: 31.07.2021

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá súťaže: nestle.cz