Súťaž o 3x vybavenie do izby podľa svojich predstáv v hodnote 2 000 € formou poukážky od spoločnosti Drevko.

– Súťaž prebieha v období od 26. 08. do 30. 09. 2021 vo všetkých predajniach systému COOP Jednota, s.d. na území Slovenskej republiky.
– Kúpte ľubovoľné súťažné cukrovinky Nestlé v minimálnej hodnote 3,99 € zo zoznamu súťažných výrobkov (zoznam súťažných výrobkov, pozrite sa tu) a uschovajte si doklad o tomto súťažnom nákupe.
– Následne zašlite súťažnej SMS v tvare: ORION (medzera) DÁTUMNÁKUPU (medzera) ČASNÁKUPU na telefónne číslo 6664 (DÁTUM = dátum nákupu uvedený na účtenke v tvare DDMM; ČAS = čas nákupu uvedený na účtenke v tvare HHMM). Príklad súťažnej SMS: ORION 3103 1227

Výhry v súťaži: 
•    3x vybavenie do izby podľa svojich predstáv. Výhra je v hodnote 2 000 € formou poukážky od spoločnosti Drevko. 

•    30x COOP Jednota nákupná poukážka v hodnote 20€

Počas celej súťaže môže jeden konkrétny súťažiaci vyhrať iba 1x.
Výhra poukážka od spoločnosti Drevko podlieha dani z príjmu fyzických osôb v zmysle zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v platnom znení a výherca je povinný pri zdanení výhry postupovať v súlade s týmto zákonom, výhra takisto podlieha odvodu do zdravotnej poisťovne v zmysle zákona č.580/2004 Z.z. o zdravotnom poistení v platnom znení. Výhra, ktorú dostane výherca predstavuje výhru pred zdanením.

SÚHLAS S UCHOVÁVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV
Odoslaním súťažnej SMS z mobilného telefónu súťažiaci vedome potvrdzuje, že má viac ako 18 rokov a je úplne svojprávny.
Vyjadruje, ako dotknutá osoba, dobrovoľne svoj výslovný súhlas v súlade s § 13 ods. 1 písm. a) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, s Pravidlami súťaže a s uchovaním osobných údajov (Spracúvané osobné údaje: meno, priezvisko, adresa, telefónne číslo) pre potreby vyhodnotenia súťaže, a s archiváciou osobných údajov počas nevyhnutne nutného obdobia maximálne však 2 roky od skončenia súťaže alebo do odvolania súhlasu. Osobné údaje sa budú uchovávať len pre potrebu súťaže a nebudú sa používať na marketingové účely. Ak súťažiaci nesúhlasí s uchovaním osobných údajov po skončení súťaže, môže svoj súhlas písomne odvolať. Za písomnú formu sa považuje odvolanie vykonané prostredníctvom elektronickej pošty, t. j. doručením e-mailu na adresu: info@nestle.sk. Odvolaním svojho súhlasu však účastník stráca nárok na výhru v súťaži.

URČENIE VÝHERCOV
Výhercovia v súťaži budú určení losovaním vykonaným elektronickým systémom Organizátora tak, že losovanie prebehne do 14 dní od ukončenia súťaže. Výhercami v súťaži sa tak stane 33 súťažiacich, ktorí úplne splnia všetky podmienky stanovené týmito pravidlami a zároveň budú v súlade s vyššie uvedeným vylosovaní technickým správcom súťaže. (ďalej len „výherca“). Najprv sa vyžrebujú 3 výherci poukážok od Drevko na vybavenie izby v hodnote 2 000€ a následne 30 výhercov poukážok COOP Jednota v hodnote 20€.  O každom losovaní sa vyhotoví písomný protokol.  O každom losovaní sa vyhotoví písomný protokol.

ÚPLNÉ PRAVIDLÁ SÚŤAŽE 

Súťaž končí: 30.09.2021

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá súťaže: nestle-akce.cz