Súťaž o Televízor Samsung QLED a poukážky do www.novynabytok.sk a www.alza.sk

Súťaž s názvom „KÚP AKÝKOĽVEK VÝROBOK NESTLÉ A VYHRAJ” prebieha vo všetkých predajniach METRO Cash & Carry SR s. r. o. v období od 04. 08. do 17. 08. 2021 v Slovenskej republike.

1. Kúpte v čase konania a mieste konania súťaže jednorazovo v niektorej predajni akýkoľvek produkt Nestlé zo zoznamu súťažných výrobkov (zoznam nájdete v pravidlách súťaže) a uschovajte si doklad o tomto nákupe.

2. Následne tu nahrajte fotografiu (scan) súťažné účtenky / faktúry a vyplňte povinné polia v registračnom formulári.

3. Súťažná registrácia je dokončená po odsúhlasení prostredníctvom tlačidla „ODOSLAŤ.

4. Prvá výhra v súťaži je Televízor Samsung QLED – 55″ Samsung QE55Q64TA, Druhá výhra v súťaži je Poukážka v hodnote 350€ v e-shope: www.novynabytok.sk, tretia výhra v súťaži je poukážka v hodnote 100€ – 3x v e-shope: www.alza.sk. Celkom je do súťaže vložené 5 výhier. Počas celej Súťaže môže jeden konkrétny Súťažiaci vyhrať iba 1x.

Výhra Televízor Samsung QLED podlieha dani z príjmu fyzických osôb v zmysle zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v platnom znení a výherca je povinný pri zdanení výhry postupovať v súlade s týmto zákonom, výhra takisto podlieha odvodu do zdravotnej poisťovne v zmysle zákona č.580/2004 Z.z. o zdravotnom poistení v platnom znení. Výhra, ktorú dostane výherca predstavuje výhru pred zdanením. Počas celej Súťaže môže jeden konkrétny Súťažiaci vyhrať iba 1x.

Súťaž končí: 17.08.2021

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá súťaže: nestle-akce.cz