Súťaž o 5x SMART LED televízor SENCOR a 10x Tablet Huawei MediaPad

Súťaž s názvom „Vyhraj s MAGGI a CARPATHIA.“ prebieha v termíne od 01. 11. do 31. 11. 2021  vo všetkých predajniach CBA výhradne však na území Slovenskej republiky.
Kúpte v čase konania a mieste konania súťaže jednorazovo ľubovoľnú kombináciu minimálne 3ks výrobkov značky MAGGI alebo CARPATHIA – môže byť aj MIX výrobkov a pošle pokladničný doklad s osobnými údajmi (meno, priezvisko, poštovú adresa, tel. číslo) spolu so súhlasom so spracúvaním osobných údajov a ďalej s potvrdením, že sa zoznámil s pravidlami súťaže, rozumie im a zaväzuje sa ich dodržiavať (viac pozri ÚPLNÉ PRAVIDLÁ SÚTAŽE) na adresu TIMP, s. r. o., P. O. BOX 136, 017 01 Považská Bystrica. Spotrebiteľ je povinný zaslať účtenku/účtenky najneskôr do 3.12.202 inak nebude do súťaže zaradený. Rozhodujúci je dátum na pečiatke z pošty.

VÝHRY:
Hlavnou  výhrou v súťaži je SMART LED televízor SENCOR (108cm).
Do súťaže je celkom vložené 5 ks hlavných výhier.

Vedľajšou výhrou v súťaži je Tablet Huawei MediaPad T5 10″ WiFi 2+32 GB čierny.
Do súťaže je celkom vložených 10 ks vedľajších výhier.

Do súťaže je vložených celkovo 15 ks výhier s tým, že každý oprávnený výherca získa vždy 1 ks výhry. Počas celej súťaže môže jeden konkrétny súťažiaci vyhrať iba 1x. Ani jedna z vyššie uvedených výhier nepodlieha dani z príjmu fyzických osôb v zmysle zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v platnom znení.

Súťaž končí: 31.11.2021

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá súťaže: nestle.cz/sk