Adventný kalendár plný prekvapení. Vyhraj každý deň až do Vianoc! Hlavná cena Sony PlayStation 5

Portál MôjAndroid.sk v spolupráci s e-shopom Danimani.sk prináša veľkú súťaž, v ktorej môžeš vyhrať každý deň. Najštedrejší mesiac roka, december, si tak môžeš vylepšiť jednou z 19 pripravených cien. Špeciálnou a zároveň asi aj najlákavejšou je úplne nová herná konzola Sony PlayStation 5. Súťaž trvá od 1.12.2021 do 24.12.2021.

Do súťaže sa môže zapojiť každý

Adventný kalendár funguje veľmi jednoducho. Stačí každý deň prísť na náš web a otvoriť si príslušné okienko. Následne budeš vyzvaný na odpovedanie jednoduchej otázky. Ak odpovieš správne a následne vyplníš požadované údaje, budeš zaradený do žrebovania o cenu dňa.

Do súťaže sa môžeš zapojiť každý deň, ale v rámci jedného dňa iba raz. Duplicitné odpovede budú vymazané. Ak sa zapojíš vo viacerých dňoch, zaistíš si vyššiu šancu na výhru. Vyhrať môžeš dokonca aj viackrát. Výhercov dennej výhry žrebujeme každý pracovný deň a oznámime ich v článku na webe MojAndroid.sk.

Zapoj sa v najväčšom počte kôl a výhru máš istú

Účastník, ktorý sa do súťaže zapojí v najväčšom počte kôl (najväčší počet dní), automaticky získava špeciálnu cenu – bezdrôtové slúchadlá Xiaomi Haylou GT3 Pro. V prípade, že bude viacero účastníkov s rovnakým počtom účastí, výhercu slúchadiel z nich vyžrebujeme.

Súťaž končí: 24-12-2021

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá súťaže: mojandroid.sk