Milka: Súťaž o rôzne poukážky

Kúp akýkoľvek produkt Milka

Uschovaj si pokladničný doklad a zaregistruj ho

Hraj týždenne o jednu z hlavných cien

Urob si náš kvízhraj o bonusovú týždennú výhru!

 

Výhry:

1. kategória:
Týždenne 1x elektronický voucher na zážitky od spoločnosti Najzazitky.sk, ktorého hodnota činí 350 EUR. Voucher má obmedzenú platnosť a je potrebné ho uplatiť do 31.12.2022. V každom týždennom súťažnom kole sa hrá o 1 túto výhru, celkom sa teda bude súťažiť o 6 ks tejto výhry. Konkrétne parametre vybraných zážitkov budú na individuálnom dohovore výhercu so spoločnosťou Najzazitky.sk. Je možné, aby si výherca vybral aj zážitok presahujúci hodnotu výhry, musí však zostávajúcu časť ceny doplatiť z vlastných prostriedkov a na základe predchádzajúceho dohovoru so spoločnosťou NajZazitky.sk. Pre vylúčenie všetkých pochybností, usporiadateľ zdôrazňuje, že pre prípad, že by si výherca vybral zážitok, ktorý nedosahuje čistú hodnotu vouchera, nebude mu rozdiel medzi hodnotou zážitku a čistou hodnotou vouchera preplatený.

2. kategória:
Týždenne 1x poukaz na elektro od spoločnosti Alza.sk, ktorého hodnota je 350 EUR. Voucher má obmedzenú platnosť a je potrebné ho uplatiť do 31.12.2022. V každom týždennom súťažnom kole sa hrá o 1 túto výhru, celkom sa teda bude súťažiť o 6 ks tejto výhry.

3. kategória:
Týždenne 5x elektronický voucher na prémiovú streamovaciu službu, ktorého čistá hodnota činí čiastku 50 EUR. Voucher má neobmedzenú platnosť. V každom týždennom súťažnom kole sa hrá o 5 týchto výhier, celkom sa teda bude súťažiť o 30 ks tejto výhry.

Bonusová kategória:
Týždenne 8x poukaz na platformu pre hráčov, ktorého čistá hodnota je 40 EURO. Voucher má neobmedzenú platnosť. V každom týždennom súťažnom kole sa hrá o 8 týchto výhier, celkom sa teda bude súťažiť o 48 ks tejto výhry.

Výhra je určená iba na osobné účely a je neprenosná.

Súťaž končí: 31.05.2022

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá súťaže: sutaz.milka.sk