Krušovice: Súťaž o 7x OLED TV a kopec ďalších cien

Do súťaže sa možno zapojiť kúpou piva Krušovice 10° 0,5l vo vratnej fľaši, Krušovice 12° 0,5l vo vratnej fľaši, Krušovice 10° v 0,5l plechovke alebo Krušovice 12° v 0,5l plechovke, ktoré je v súťažnom dizajne a je označené slovom „KRÁĽOVSKÁ SÚŤAŽ“ a pod uzáverom balenia sa nachádza 8 miestny kód, a to v minimálnom počte 1kus počas trvania súťaže na území Slovenskej republiky (ďalej len „súťažný výrobok“). 8 miestny kód sa nachádza pod uzávermi súťažných výrobkov vo fľaši a v plechovke.

Účastník súťaže sa do súťaže o výhry zapojí tak, že po zakúpení súťažného výrobku v dobe trvania súťaže pošle SMS správu alebo zadá cez web stránku www.krusovice.sk unikátny 8 miestny kód umiestnený pod uzáverom súťažného výrobku (ďalej ako „kód“). Zadávanie kódov cez web stránku www.krusovice.sk je podmienené registráciou súťažiaceho.

Súťažiaci je v súťaži registrovaný pod telefónnym číslom, z ktorého zaslal SMS správu, alebo ktoré zadal na webovom rozhraní pri registrácií.

Každý prijatý platný kód je zaradený do žrebovania o výhry, a to nasledovne:
Prijaté platné kódy za obdobie od 02.05.2022 od 00:00 do 22.05.2022 do 23:59:59 hod. nie sú zaradené do žrebovania o vedľajšie výhry, sú však zaradené do žrebovania o hlavnú výhru, a to v rámci 1. žrebovania, ktoré sa uskutoční dňa 27.05.2022 (viď. Čl. V). Do žrebovania o vedľajšie výhry budú zaradené platné kódy, prijaté najskôr dňa 23.05.2022 od 00.00 hod.

Zapojenie do súťaže:

a) prostredníctvom SMS správy

SMS správa musí mať nasledujúci tvar:

KRUSOVICE*kód („kód“ t.j. uvedenie 8miestneho kódu v zmysle bodu 4.1 štatútu)

Systém technického realizátora ako oddeľovací znak v texte SMS akceptuje akýkoľvek nealfanumerický znak okrem (_).

Príklad:

– KRUSOVICE*a1a1a1a1 (8 miestny kód)

SMS je možné odosielať len z mobilných telefónov operátorov registrovaných v SR. Súťažné SMS správy sa odosielajú na telefónne číslo 7772. Cena zaslanej 1 SMS správy je účtovaná sadzbou podľa platnej tarify mobilného operátora súťažiaceho. Cena za spätnú SMS s informáciou ohľadne zapojenia sa do súťaže je max. 0,10 € s DPH.

Zaslaním SMS súťažiaci súhlasí s týmto štatútom.

Súťažné SMS je možné posielať zo štandardných mobilných čísel, pri ktorých je možné telefónne číslo identifikovať. SMS správy zo skrytých čísel sú zo súťaže vylúčené.

Unikátny kód môže byť odoslaný len z jedného telefónneho čísla. V prípade opakovaného zaslania unikátneho kódu z rôznych čísel mobilných operátorov nebude braný na zreteľ žiadny, okrem prvého obdržaného v databáze. Opakovaná účasť je možná s každým novým súťažným výrobkom. Zaradenie do žrebovania bude súťažiacemu potvrdené spätnou SMS správou. Jeden súťažiaci môže poslať neobmedzený počet SMS s kódmi. V jednej SMS správe môže poslať súťažiaci maximálne 1 unikátny kód.

Každý súťažiaci, ktorý odošle SMS správu v správnom tvare na správne telefónne číslo súťaže, bude spätne informovaný SMS správou o prijatí jeho unikátneho kódu do súťaže. V prípade zaslania SMS správy v nesprávnom tvare alebo s neplatným kódom dostane súťažiaci SMS odpoveď o neplatnosti zaslanej SMS správy. Organizátor ani technický realizátor nezodpovedá za funkčnosť sietí mobilných operátorov.

b) zapojenie cez web stránku www.krusovice.sk

Registrácia

Súťažiaci sa zaregistruje na stránke www.krusovice.sk . Registrácia na web stránke prebehne po zadaní telefónneho čísla. Na zadané telefónne číslo je poslané heslo – unikátny alfanumerický kód pre prihlásenie. V prípade straty alebo zabudnutia hesla, bude súťažiacemu odoslané heslo max. 2 x počas trvania súťaže do 24 hod. Prihlasovacie meno je telefónne číslo vo formáte 09xxzzzyyy, prípadne ak sa do súťaže registroval z pevnej linky, prihlasovacie meno je telefónne číslo v tvare medzimestská predvoľba a číslo vo formáte 0xxyyyyyyy.

Okrem telefónneho čísla je súťažiaci povinný uviesť aj vek a označiť, že súhlasí s pravidlami súťaže. Uvedené dva údaje je súťažiaci povinný vyplniť pri registrácií, a to vrátane udelenia súhlasu s pravidlami súťaže, inak mu registrácia nie je umožnená. Údaj vek akceptuje iba numerické znaky od 0 do 99. Údaj vek sa vyžaduje od súťažiaceho iba raz, a to pri registrácií. V prípade, že súťažiaci zadá vek v rozmedzí od 0 do 17, súťažiacemu nie je povolené zapojiť sa do súťaže. Takémuto súťažiacemu nie je zaslané prístupové heslo cez SMS a nie je mu umožnené do WEB stránky súťaže opätovne sa zaregistrovať z rovnakého telefónneho čísla (aj v prípade zadania iného veku v rozmedzí od 18 – 99). Pre tieto účely je súťažiaci o tejto skutočnosti informovaný textovou správou na stránke súťaže, ktorá sa mu objaví na obrazovke hneď po poslaní takejto žiadosti o registráciu.

Zaregistrovaním sa na web stránke súťažiaci súhlasí s týmto štatútom.

Vkladanie kódov:

Do vyhradeného riadku vyplní súťažiaci kód zo zakúpeného súťažného výrobku (napr. 12345678). Súťažiaci môže prostredníctvom WEB rozhrania poslať počas trvania súťaže neobmedzený počet kódov, pokiaľ sú každé iné a zároveň zhodujúce sa s kódmi z databázy ešte nepoužitých unikátnych kódov.

Spoločné ustanovenia:

Do žrebovania môžu byť zaradené iba tie SMS správy a tie kódy cez web, ktoré spĺňajú kritériá definované v tomto štatúte. Organizátor si vyhradzuje právo zo súťaže vyradiť tie SMS a kódy zaslané cez web, ktoré nesplnia požiadavky stanovené v tomto štatúte, napr. chybné kódy alebo duplicitné kódy.

Čím viac kódov zo súťažných promo obalov pošleš, tým väčšia je tvoja šanca vyhrať.

Súťaž končí: 08.07.2022

CHCEM SÚŤAŽIŤ

 

 

Zdroj: Ilustračný obrázok, pravidlá súťaže: krusovice.sk